+373 609 40 046

Făină de Migdale

400 gr

Price :

100,00 MDL

Let’s Shop

Făină de Migdale VEGETAL

Ingrediente:

100% făină naturală din migdale, degresată prin presare la rece. Această făină păstrează culoarea, aroma și gustul caracteristic migdalelor. În procesul de producție nu se aplică tratamente chimice sau termice.

Beneficii:

Făina de migdale este o alegere inteligentă pentru un regim alimentar sănătos, care ajută la gestionarea glicemiei, scăderea incidenței diabetului, precum și a riscului de boli coronariene. Consumul făinii de migdale încurajează o masă corporală sănătoasă. Combinația de grăsimi sănătoase, macronutrienți și micronutrienți face din făina de migdale un excelent stimulent energetic. În mod specific, făina conține generatori de energie precum riboflavina, manganul și cuprul. Riboflavina (vitamina B2) din migdale joacă un rol esențial în producerea de energie, crearea de globule roșii, funcția celulară, creștere și dezvoltare. Se recomandată a fi consumată pentru tulburări de vedere, insomnie, anemie și convulsii. Dacă vă doriți un păr strălucitor, o digestie sănătoasă și o piele tânără, puteți introduce făina de migdale în regimul alimentar cotidian.

Compoziția substanțelor active:

Făina de migdale este bogată în grăsimi mononesaturate, care ajută la menținerea colesterolului sub control, conține fibre alimentare prebiotice, care sprijină buna funcționare a sistemului digestiv. De asemenea, conține antioxidanți – flavonoizi, acizi fenolici și taninuri, molecule care ajută la combaterea efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, ce duc la îmbătrânirea prematură și la apariția bolilor cronice. Vitamina E este un antioxidant important care protejează celulele, activează procesele de regenerare și reduce riscul de tulburări cognitive. Făina de migdale conține colină, beta-caroten, vitaminele B1, B2, B5, B6, B9, A, C, E și PP, precum și potasiu, calciu, magneziu, zinc, seleniu, cupru și mangan, fier, clor și sulf, iod, crom, fosfor și sodiu. De exemplu, manganul ajută organismul să coaguleze corect sângele, facilitând tratarea leziunilor.

Mod de utilizare:

Făina de migdale vă va ajuta atunci când trebuie să adăugați aromă și beneficii oricărui terci, fie pentru copii, fie pentru adulți. Poate fi, de asemenea, utilizată pentru prepararea diferitelor umpluturi în produsele de patiserie. Puteți folosi făina de migdale și în coacerea obișnuită, alături de făina de grâu. În acest caz, se poate înlocui un sfert din făina de grâu cu făină de migdale, ceea ce va conferi copturilor o ușoară aromă de nuci. Făina de migdale poate înlocui pesmeții sau făina de grâu în crusta peștelui, sau altor bucate înainte de prăjire.

Recomandări:

Pentru a obține rezultat maximal nu ezitați să combinați cu Ulei presat la rece de MIGDALE marca VEGETAL.

Declarație Nutrițională per 100 g produs:
• Valoare Energetică: 283,6 kcal / 1186,58 kJ
• Grăsimi: 8,4 g (din care acizi grași saturați: 1,1 g)
• Glucide: 13 g (din care zaharuri: 2,2 g)
• Fibre: 10,8 g
• Proteine: 39 g
• Sare: 0 g

Prezentare: 400 gr

Condiții de păstrare: A se păstra în încăperi curate, neinfestate, bine aerisite, ferite de razele solare și de îngheț la umiditate relativă a aerului de max.75% și temperatura aerului de la +2⁰ C pînă la +25º C.

Termen de valabilitate 6 luni, data fabricării a se vedea pe ambalaj, numărul lotului corespunde cu data fabricării.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Făină de Migdale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *